Majka - Belehalok

 2012.05.20. 19:02

Előzmények: Na újabb magyar szám és ez nagyon egyszerű lesz mert a klip.... nos majd ott leírom, és amiért ez egyszerű bevállaltam hogy most egyszerre kettőt is elemzek mert aki ismeri Pamkutya klipjeit full viccesek és ehhez is van Pamkutyának paródiája és azt is bemutatom. Azt is egyszerű lesz megcsinálnom.

Videó klip: Mondtam hogy a vidivel lesz valami azért lesz könnyű az van hogy a klip arról szol hogy egyik helyről a másikra gyalogolnak és erről nincs mit mondani tehát..... igen... nos van egy dolog az elején ami TALÁN érdekes az meg az hogy kiírják az előadók nevét meg születését én ezt nem tartom fontosnak de... elmegy. Ennyit a klipről. (jelöld ki) Az van hogy most elkezdtem nézni a commenteket youtubon nem volt mind pozitív de ez nem olyan fontos mint az hogy észre vettem hogy kicsivel fölött leírják hogy kigyártotta stb. és igazából ezt annak mondom aki velem együtt ezt nem tudta és akar klipet csinálni onnan vehet segítséget.

Zene: A zene nagyon jó szinte végig csak gitár van meg néha szerintem elektromos-gitár és ennyi de nagyon jó meg vannak valami hang effektek amiket nem tudom mire vélni.... Ja meg van dob is és tapsolás de mondom nem valami össze tett, de azért jó.

Szöveg: Ez a szöveg egy mestermű, de tényleg az. A szöveg az élet sz*rságáról szól, mert az élet minden egyes emberrel rossz néha-néha és ez szívás és ŐK ezt nagyon jól leírják. kicsit szomorú, keserű de nagyon jó. nem tudok nagyon mit mondani ezen kívül.

Összegzés: Ez egy nagyon jó szám a zene is jó a klip viszont már egy másik téma. Ezért nem valami jo a videó klip ha csak a szöveget és a zenét elemezném 10/10 lenne de egy ile klippel csak 7/10 sajnálom

 

A paródiai változtatások: Igazából azt változtatták a szövegen amit kell: MINDENT!! Ez így egy jó paródia teljesen más a szöveg környezet de így is átadja azt a rossz érzést egy kis röhögéssel fűszerezve, és a változtatások után az életet nehezítő függőségekről szólt pl.: a nikotinról és az alkoholizmusról. A klipet nagyon jól csinálták meg hozzá mert minden egyes elemét az eredetinek jól magfigyelték és amit tudtak kihoztak belőle pl.: a nikotin függő aki nem találja a cigijét a sapkájába tett 3 db. cigit. 

Összegzés: A zene nem változott a szöveg igen teljesen de ugyan olyan jó lesz habár volt egy kiszámítható rész az amikor Majka azt énekli "nem látom tisztán a holnapot" én még a paródia előtt mondtam magamban hogy "nem látom tisztán a honlapot", de amúgy jó a klip még jobb is ezért ez meg kapja a 8/10 pontot.

A bejegyzés trackback címe:

https://kassac.blog.hu/api/trackback/id/tr654527835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása