Ez a videó klip elemzésem több szempontból is fontos hogy miért arról a bejegyzés végén írók, de az egyiket most elmondom mert az ehhez fűződik ez az első magyar és szöveges vidi klipem. Na de kezdjünk neki, ez egy eléggé érdekes dal hogy "miért?" hát mert ez az egyetlen általam ismert Márió feeling-jű videó klip. Ez annyira a számot nem folyásólja be csak a vidi klip így viccesebb, érdekesebb. Na tehát arról szól a klip hogy egy csaj megy a hídon vagy valami felüljárón nem tudom min és ott találkozik valami kacatokat áruló pasassal és rá akar sózni minden hülyeséget végül csak egy kamerát adott neki ingyen. Viszont amikor a lány belenézett akkor egy fantasy világot látott leginkább ilyen szuper Márió-s izék voltak és az a világ tök boldog volt és ott akármerre elment amikor kikapcsolta újra a buszmegállóban találta magát utána vissza akarta vinni gondolom megköszönni nem volt ott. Utána egy barát nője felszedte és azzal autóztak egyre boldogabbak lettek és hirtelen elkezdtek táncolni és a klip végén meg össze jött Tomival. Nos a szöveg szöveget még nem elemeztem és mivel ez magyar szerintem nem is kell ezen sokat mondanom ez a nyári boldogságról, felszabadulásról és 'fényről' szól egy kicsi rap is ment bele de elenyésző mennyiségű a refrén nagyon egyszerű a többi meg egyszerű de jó. A zene ugyan úgy mint a szöveg a nyári jólétről szól és remekül kiegészíti a szöveget. Ez a dal remek volt a téma kicsit fura és én nem pont Márió-s témára számítottam Fluor-tól ezért csak 8/10 pontot kap.

Na az újdonságok a következők lesznek az első igazából nem újdonság hanem csak egy folyamat folytatása eddig minden második nap volt elemzés azért mert így jött ki na most az van hogy ez jó mostantól ezen nem is változtatok ez így marad ha meg elfogynának a tiáltalatok kért vidi klipek meg az enyémek is akkor kicsit szünetelünk. A másik dolog meg hogy mostantól mindig előre szólok hogy mi lesz a kövi tesztelés én már most tudom a kövit ezért el is mondom ez a Takács Nikolasz - A boldogság te vagy címmel!

És egy jó hír az A.F.C.-nak (Anti Fitnes Club-nak) új videó klipje van: Mennyország. Az is sorra fog kerülni szerintem jövő héten mert egy két klipet megígértem magamnak pl.: Katty Perry - Part of Me, SP Olyan szép, Jennifer Lopez Pitbull - Dance Again. ennyit akartam szép viszont látást :D

A bejegyzés trackback címe:

https://kassac.blog.hu/api/trackback/id/tr434508388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása