Előzmények: Na tehát ezt a dalt Takács Nikolasz énekli akiről az a legfontosabb tudnivaló hogy remek hangja van. De tényleg nagyon szép, lágy, selymes és gyönyörű. A zene is az ilyen hanggal egy zenét szinte lehetetlen elrontani és azt a címet kapta hogy: A boldogság te vagy, vagy úgy is megtalálható A boldogság nekem te vagy (ez a cím a dal egy sorára utal).

A videó klip:
 Ez a vidi elég bonyolult és összetett miért? Mert maga a történet több szálon fut a szálakat össze kapcsolja egy téma a szerelem. Mindegyik egy szerelmes szál van egy elengedett és nagyon szerelmes, egy csalódásról szóló aminek a végén össze jönnek, és van 2 ami az idősebbekről szól. Az egyik egy fiatal felnőtt/felnőtt párból áll és elég érzéstelen gépies a kapcsolatuk, meg van egy ami az idősebb korosztályt mutatja be ott meg dúl a szerelem és nagyon imádják egymást.

Zene: A zenen jó. Zongorával indul utána hirtelen triangulumok vagy nem tudom mik kezdik kísérni és csettintéssel is elkezdik kísérni. Igazából ennyi a dal a zongora játssza a fő hangot és hozzá megy a triangulum vagy nem tudom mi meg a csettintés néha egy kicsit mondom KICSIT bepörög.

A szöveg: Erről mivel magyar még mindig nem nagyon kell mondanom hogy miről szól mert értitek akár hogy is tudtok más nyelveket ehhez nem kell. A legfőbb képen a szerelem a témája és egy kicsit a tavasz.

Ősszegezés: Ez a klip jó kicsit komplikált de jó. A zene nem bonyolult, letisztult és tökéletes. A szöveg nem hadarós az énekes remek hangjával még érthetőbb és gyönyörű. Nekem ez nagyon tetszett és megadom neki a 10/10 pontot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kassac.blog.hu/api/trackback/id/tr454519391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása